fbpx
Søg
Close this search box.

FRA BORNHOLM, TIL DR P3 OG DE STORE SCENER SOM DJ - PELLE PETER JENCEL PODCAST

Jeg har kendt Pelle Peter Jencel i mange år efterhånden! Pelle er en talentfuld radiovært og DJ. I vores samtale berørte vi en bred vifte af spændende emner, og Pelle delte hans unikke perspektiver på forskellige relevante områder:

Vi begyndte med at reflektere over en bemærkelsesværdig æra inden for musikverdenen, nemlig Rap-bølgen i midten af 00’erne. Pelle delte interessante indsigter i, hvordan denne bølge satte sit præg på kulturen og musikindustrien på det tidspunkt.

Herefter kastede vi et blik på nutidens medielandskab og de fremtidige udsigter. Vi diskuterede, hvordan medieindholdet udvikler sig og hvilken rolle det vil spille i kommende år. Pelle delte sin vision for, hvordan medierne kan fortsætte med at udvikle sig for at imødekomme de skiftende krav fra publikum.

Kreativitet og passion var centrale temaer i samtalen. Pelle understregede betydningen af at forfølge sin passion og forklarede, hvordan dette kan føre til både udfordringer og succeser inden for mediebranchen.

Endelig diskuterede vi også, hvordan de sociale medier påvirker vores mentale sundhed i den moderne digitale tidsalder. Vi udforskede de forskellige tiltag, man kan tage for at opretholde en sund balance mellem ens online og offline liv.

Alt i alt var det en mega fed samtale, og det var fantastisk at få mulighed for at tale med Pelle uden at skulle stå bag en DJ-pult og være fuld 😉

Mange tak for den inspirerende samtale, Pelle!

Følg Pelle her.

Hør min podcast med Emil Lange her.

pelle peter jencel podcast ludvigs podcast