fbpx
Søg
Close this search box.

DANSK HIPHOP, VEJEN TIL SUCCES OG MOTIVATION SOM MUSIKER - PEDE B PODCAST

Pede B er rapper og musiker.

Lyt med når jeg sammen med Pede B i denne podcast, dykker ned i den danske hip-hop scene og hans karriere igennem årene. Pede har haft et unik kig ind bag kulisserne i hiphop-kulturen igennem de sidste årtier, så det var super interessant at få alle historierne fortalt.

Pede B, kendt for sin dygtighed som rapper og musiker, har været en markant figur i den danske musikverden. Han har været med til at forme og definere den danske hiphop-scene og har inspireret talrige unge kunstnere med sin lidenskab og dedikation.

Vi taler om alt fra rap-battles, hvor de mest præcise og kreative tekster vinder, til den personlige proces med sangskrivning, hvor Pede finder inspiration i sit eget liv og de historier, han ønsker at dele med verden.

Derudover taler vi også om de sociale mediers indflydelse på det at være artist i den moderne verden og digitale æra. Pede deler sine tanker om, hvordan kunstnere kan bruge onlineplatforme til at nå ud til et globalt publikum og dele deres musik og budskaber med verden.

Så lyt med og oplev en verden af danske rim, rytmer og den rå energi fra hip-hop kulturen. Tak for snakken Pede – det var super lærerigt!

pede b podcast ludvigs podcast