fbpx
Søg
Close this search box.

FRA KONGEHUSET TIL TV-KOK, ULYKKER OG ARBEJDSGLÆDE - JESPER VOLLMER PODCAST

Jesper Vollmer er en mand af mange talenter: en dygtig kok, en kreativ kogebogsforfatter og en passioneret iværksætter. Hans karriere i gastronomiens verden har været ud over det sædvanlige, hvilket fremgår tydeligt i hans tid som kok for Danmarks kongehus og selvfølgelig Dronning Margrethe. Podcasten her giver et sjældent indblik i både det kulinariske håndværk og livet tæt på landets royale familie.

Men Jespers livshistorie er ikke kun en fortælling om gastronomiske sejre og kulinariske bedrifter. Den omfatter også en dyb personlig prøvelse – en ulykke, der vendte op og ned på alt i hans liv. Dette øjeblik markerede et vendepunkt i Jespers liv og karriere. Hans kamp for at komme tilbage, ikke kun til køkkenet men også til livet selv, er en fortælling om utrolig styrke og vindermentalitet jeg sjældent har set.

Jespers historie er ikke blot inspirerende; den er et vidnesbyrd om, at sejre ofte findes i kølvandet på de største nederlag. Jeg håber, at du som lytter vil finde lige så meget glæde og inspiration i dette afsnit, som jeg gjorde.

jesper vollmer podcast kongehuset kok gastronomi