fbpx
Søg
Close this search box.

MISBRUG, AFHÆNGIGHED OG HVORDAN DU KOMMER AF MED DE DÅRLIGE VANER - JEAN VON BADEN PODCAST

Jean Von Baden er psykoterapeut og DJ.

Jean er et menneske jeg holder rigtig meget af. Og så er han et menneske der har lavet kæmpe og nødvendige ændringer i sit liv, hvor han den dag idag hjælper mennesker som psykoterapeut med bl.a. problemer han selv har haft.

I forhold til afhængighed og misbrug, er det vigtigt at forstå, hvordan alkohol og stoffer kan påvirke vores liv og relationer. Jean deler sin egen personlige rejse med afhængighed og hvordan han overvandt det. Han påpeger, at afhængighed ikke kun handler om de ydre stoffer, men også om de indre demoner og følelser, der driver os mod disse misbrug.

Parforhold kan også blive alvorligt påvirket af afhængighed og misbrug. Jean taler om, hvordan hans eget forhold blev udfordret af hans alkoholproblemer og hvordan han arbejdede sammen med sin partner for at genopbygge tilliden og styrke deres forhold.

Angst og psykoterapi er også en vigtig del af denne samtale. Jean forklarer, hvordan angst ofte er en underliggende faktor i afhængighed og hvordan psykoterapi kan være en effektiv måde at håndtere denne angst og lære sunde coping-mekanismer.

Opdragelse spiller en rolle i udviklingen af afhængighed og misbrug. Jean diskuterer, hvordan hans tidlige opdragelse og erfaringer har påvirket hans adfærd og valg senere i livet, og hvordan han arbejder med klienter for at hjælpe dem med at forstå deres egen opdragelse og dens indflydelse på deres adfærd.

Slutteligt, vi taler om isbade og hvordan de kan være en effektiv metode til at bryde dårlige vaner og hjælpe med at genoprette balance i sind og krop. Jean deler sin egen erfaring med isbadning og hvordan det har hjulpet ham i hans helingsproces.

Lyt med når Jean deler sine indsigt og erfaringer om disse emner, og hvordan han hjælper mennesker med at finde vejen til bedre mental og fysisk sundhed. Nyd den!

Hør podcasten med Lea Hellmann her.

jean von baden podcast ludvigs misbrug afhængighed