fbpx
Søg
Close this search box.

Heino Hansen Podcast: Mit Livs Værste Show!

Heino Hansen er en dansk komiker, podcaster og tv-vært.

I denne podcast dykker vi ned i Heinos erfaringer fra musik- og komediescenen, snakker om comedy og bl.a. også cancel-culture. Heino åbner op for sin tidlige karriere i stand-up komedie, sin passion for musik og hvordan disse elementer har formet hans måde til at skabe og levere indhold. Vi kommer bl.a. også ind på:

1. Udfordringer og strategier ved at oprette en komedieklub og navigere i musik- og komediescenen. 2. Dynamikken i podcasting, repræsentation og magtdynamik i mediet. 3. Den fascinerende “Walt Disney-teorien” og betydningen af selvbevidsthed for at realisere dine drømme.

Skal du selv optage podcast eller vil du leje mit studie? Så følg linket her.

heino hansen podcast